info akcije magazine id mail english
NoviceFotoNapovednikBranjeLinkiArhiv novic
7. 11. 2006

Krajinsko arhitekturni koledar 2007

Urška Kranjc
Pripravlja se krajinsko arhitekturni koledar 2007. Eksperimentalni studio Prehod v sodelovanju z Urško Krajnc in drugimi vabijo vse zainteresirane krajinske arhitekte in študente krajinske arhitekture, da prispevajo gradivo.

Novi koledar bo izšel v obliki notesnika velikosti 16cm x 22 cm. Letu se bo tokrat sledilo po posameznih tednih. Notesnik bo opremljen s slikami krajinsko arhitekturnih ureditev in prostorom za zapiske, poleg koledarja pa bodo na voljo tudi prazni listi.

Letos bomo gradivo za koledar izbirali med krajinsko arhitekturnimi rešitvami zasebnega značaja. Predstaviti želimo vrtove, posamezne dele ureditev, predvrtove, vhode, ograje, tudi ureditve teras in balkonov.

S tem obvestilom vabimo avtorje rešitev, krajinske arhitekte in tudi študente krajinske arhitekture, da nam posredujejo svoje gradivo za objavo. Komisija, ki jo bosta poleg dveh žirantov iz studia Prehod sestavljala še krajinska arhitektka Maja Simoneti in absolvent krajinske arhitekture Sergej Hiti, bo izbrala 12 ureditev, ki bodo predstavljene s fotografijami in načrtom. Studio Prehod bo pred novim letom notese poklonil svojim poslovnim partnerjem, avtorji izbranih projektov pa bodo za isti namen in v zameno za sodelovanje dobili določeno število notesov.

Vse, ki želite sodelovati, vabim, da pošljete svoje avtorske projekte po elektronski pošti na naslov urska.kranjc@amis.net. Projekte bomo zbirali do vključno 20. novembra, 2006.

Priprava gradiva:
Najmanj 2 in največ 5 fotografij v resoluciji 1800 pikslov po širini.
Črtna risba tlorisa / prerezov (vrsta prikaza naj bo prilagojena posameznemu projektu). Podatki: naslov projekta, kraj / lokacija, leto izvedbe, avtor in sodelavci, ime fotografa

>>E-mail: urska.kranjc@amis.net

 na vrh

Komentar
ime
email
naslov komentarja
vpisite niz iz  stolpca
 

Komentarji odražajo mnenja in stališča uporabnikov Trajekta. Možnost komentiranja je namenjena spodbujanju javne debate in odzivom na članke. Uredništvo si pridržuje pravico krajšanja komentarjev, ki presegajo 1000 znakov. Uredništvo si pridržuje pravico odstranitve komentarjev v primeru, da so žaljivi, spodbujajo kakršnokoli nestrpnost ali napeljujejo na kriminalna dejanja. Za vsebino komentarjev uredništvo ne odgovarja.
>>E-mail: urska.kranjc@amis.netna vrh