info akcije magazine id mail english
NoviceFotoNapovednikBranjeLinkiArhiv novic
24. 3. 2006

Krajinska arhitekturna nagrada Rosa Barba: med nominiranci Ana Kučan

Uredništvo
Letošnji, že četrti Evropski krajinski bienale poteka med 23-25. marcem v Barceloni. Bienale bo s predavanji, okroglimi mizami in razstavami s stališča stroke in prakse krajinske arhitekture zopet spodbudil razmišljanje o pereči problematiki posegov v krajino.

Organizatorji bienala so Katalonski arhitekturni inštitut (Collegi d'Arquitectes de Catalunya, COAC), njihova Barcelonska podružnica, oddelek za magistrski študij krajinske arhitekture na Katalonski politehniški univerzi (Universitat Politecnica de Catalunya) in Zveza prijateljev iste univerze.

Na bienalu bo tudi letos podeljena evropska krajinskoarhitekturna nagrada Rosa Barba. Med 10imi znanimi finalisti je tudi slovenska krajinska arhitektka dr. Ana Kučan z zunanjo ureditvijo osnovne šole Ob Rinži v Kočevju.
Za več informacij o programu bienala in vseh finalistih za nagrado si oglejte internetne strani bienala >>www.coac.net/landscape.

 na vrh

Komentar
ime
email
naslov komentarja
vpisite niz iz  stolpca
 

jelka
nominacija za Ano, 25.3. 2006, 09:05

Bravo, Ana!

nekdo ki je fouš
Brez naslova, 25.3. 2006, 16:36

upam da nagrade ne bo dobila!!!!!!!!!!!

Držanič J.
Pridružujem, 27.3. 2006, 10:19

se čestitkam.

maja
Brez naslova, 28.3. 2006, 01:04

Bolj grozne ženske še nisem videla v življenju. Že samo zaradi tega nočem da prejme to nagrado. Poleg tega si je zares ne zasluži.

denis
Brez naslova, 28.3. 2006, 14:26

Že finale je uspeh. Čestitke!

mazzini...
...o slovencih, 29.3. 2006, 00:35

V starem vicu edino slovenski lonec nima stražarja v peklu, ker Slovenci drug drugemu preprečujejo pobeg. Realnost je bolj zapletena: tiste, ki lezejo ven, na začetku tunkajo
nazaj v vrelo olje, ko pa se že preveč prevagajo čez rob, jih brcnejo v rit in se jih znebijo.


X
Brez naslova, 20.7. 2006, 12:07

vprašajte otroke, ravnatelja, učitelje te šole če jim je všeč ureditev? Uporabniki nimajo kaj dosti od tega.

Komentarji odražajo mnenja in stališča uporabnikov Trajekta. Možnost komentiranja je namenjena spodbujanju javne debate in odzivom na članke. Uredništvo si pridržuje pravico krajšanja komentarjev, ki presegajo 1000 znakov. Uredništvo si pridržuje pravico odstranitve komentarjev v primeru, da so žaljivi, spodbujajo kakršnokoli nestrpnost ali napeljujejo na kriminalna dejanja. Za vsebino komentarjev uredništvo ne odgovarja.
Več:
>>www.coac.net/landscapeŠola ob Rinži v Kočevju
Krajinska arhitektka: Ana Kučan
Arhitekti: Nicholas Dodd, Tadej Glažar, Arne Vehovar, Vasa J. Perović

na vrh