info akcije magazine id mail english
NoviceFotoNapovednikBranjeLinkiArhiv novic
7. 3. 2006

TEMP ta teden v Galeriji Škuc

Temp
V Galeriji Škuc, kjer poteka mednarodni projekt Pogovarjanja / Conversations, je skupina TEMP, v kateri delujejo študenti ljubljanske Fakultete za arhitekturo pripravila zadnji teden dogodkov.

TEMP program v Galeriji Škuc

Torek, 7. 2. ob 12h
Postavitev nabiralnika, namenjenega prebivalcem Stare Ljubljane
V nabiralniku bodo lahko okoliški prebivalci puščali sporočila o problemih bivanja v Stari Ljubljani, predloge za reševanje skupnih težav, svoja razmišljanja in podobno. S svojim prispevkom se jim pridružite tudi vi!

Sreda, 8.3. ob 20h
Okrogla miza: Začasna raba v stari ljubljani – dopolnilo urbanističnega urejanja in tržnega sistema
Diskusija bo obravnavala nepremičninsko logiko mestnega jedra, možnosti revitalizacije praznih prostorov z začasno rabo in načela mestne občine do reševanja lokalnih problemov centra Ljubljane. Svoja mnenja bodo predstavili lastniki, nepremičninski agenti, potencialni uporabniki in mestni načrtovalci.

Gosti:
Miran Gajšek, MOL, Oddelek za urbanizem
Melita Bajuk, MOL, Oddelek za gospodarjenje z nepremičninami
Urška Gagel Boštar, GBD nepremičnine
Samo Kuščer, Rad imam Ljubljano
Jože Gornik, CNVOS

Četrtek, 9.3. ob 18h
Predstavitev spletnega portala krtača
Spletni portal Krtača je skupnostni portal. Uporabniki imajo odločilen vpliv na ustvarjanje spletnih vsebin. Prijavljeni uporabniki lahko pišejo komentarje, objavljajo novice, najavljajo dogodke, intervenirajo s krajšimi članki, pišejo in objavljajo recenzije ter daljše kritične ali teoretske tekste etc. Brez omejitev lahko ustvarjajo osebne ali kolektivne bloge in s somišljeniki vzpostavijo uporabniške skupine. Poseben razdelek portala je Krtača-revija, ki je za razliko od vseh drugih razdelkov v celoti urednikovan.

Petek, 10.3. ob 18 h
Predstavitev rezultatov raziskave Stare Ljubljane in zaključna zabava
v okviru projekta TEMP.
Skupina Temp bo predstavila rezultate raziskave s postavljanjem transparentov po hišah, s projekcijo, plakati, diskusijo itd. Dogodek bo obogaten s koncertom in žonglerskim performansom.

Vabljeni na vse dogodke!

 na vrh

Komentar
ime
email
naslov komentarja
vpisite niz iz  stolpca
 

Komentarji odražajo mnenja in stališča uporabnikov Trajekta. Možnost komentiranja je namenjena spodbujanju javne debate in odzivom na članke. Uredništvo si pridržuje pravico krajšanja komentarjev, ki presegajo 1000 znakov. Uredništvo si pridržuje pravico odstranitve komentarjev v primeru, da so žaljivi, spodbujajo kakršnokoli nestrpnost ali napeljujejo na kriminalna dejanja. Za vsebino komentarjev uredništvo ne odgovarja.Pogovarjanja/Conversations/Conversas


Temp: prazni prostori v stari Ljubljani


Temp: Emocionalna karta
na vrh