info akcije magazine id mail english
NoviceFotoNapovednikBranjeLinkiArhiv novic
28. 2. 2006

Plečnikova nagrada 2006

DAL
Sklad arhitekta Jožeta Plečnika razpisuje za leto 2006 osrednje javno priznanje slovenskemu avtorju za vrhunsko stvaritev na področju arhitekture, urbanizma, krajinske arhitekture ali notranje opreme, nastalo v zadnjih petih koledarskih letih v Sloveniji ali v tujini.

Poleg nagrade razpisuje Sklad tudi Plečnikovo medaljo za aktualno realizacijo ali delo na navedenih področjih in pa za pomembno delo s področja arhitekturne teorije in kritike ter strokovne publicistike oziroma nasploh za prispevek k bogatitvi arhitekturne kulture.

Sklad posebej razpisuje še priznanje za izvajalski dosežek in študentsko priznanje.

Kandidate za nagrado, medaljo in priznanje lahko predlagajo podjetja, strokovna društva, člani žirije, avtorji sami in vsi državljani Slovenije.

Predloge, ki naj bodo dokumentirani tudi s slikovnim materialom, največ v velikosti A3, pošljite do 20.marca 2006 na naslov: Društvo arhitektov Ljubljane,Sklad arhitekta Plečnika,1000 Ljubljana, Karlovška 3/I.

Plečnikova odličja za leto 2006 bo izbrala žirija, ki jo bo imenovala Skupščina sklada.

 na vrh

Komentar
ime
email
naslov komentarja
vpisite niz iz  stolpca
 

ziko
Brez naslova, 7.3. 2006, 12:19

jes bi pa tud mel naglado

idiot
kaj?, 5.3. 2007, 11:21

me zanima, kje pa pišejo stvari, katere je potrebno oddati?
oz. koliko stvari je potrebnih, oz., v kakšnem merilu se oddajajo razni tlorisi ipd?

hvala za odgovor


Komentarji odražajo mnenja in stališča uporabnikov Trajekta. Možnost komentiranja je namenjena spodbujanju javne debate in odzivom na članke. Uredništvo si pridržuje pravico krajšanja komentarjev, ki presegajo 1000 znakov. Uredništvo si pridržuje pravico odstranitve komentarjev v primeru, da so žaljivi, spodbujajo kakršnokoli nestrpnost ali napeljujejo na kriminalna dejanja. Za vsebino komentarjev uredništvo ne odgovarja.

na vrh