info akcije magazine id mail english
NoviceFotoNapovednikBranjeLinkiArhiv novic
12. 10. 2004

Mednarodni natečaj za grajske vrtove v Meranu

Uredništvo
Upravitelji vrtov ob gradu Trauttmansdorff v Meranu razpisujejo mednarodni natečaj za ureditev "Vrta ljubimcev". Sponzor natečaja pričakuje raznolike ustvarjalne ideje in upa, da bo z natečajem pridobil konceptualne predloge za nove vsebine na grajskem vrtu. Zmagovalna ideja naj bi obogatila grajski vrt Trauttmansdorff z dodatno atrakcijo.

Natečaj ni omejen na krajinsko arhitekturo in vrtne ureditve, temveč rešitve lahko vključujejo tudi umetniške, literarne, akustične in svetlobne medije, prav tako pa druge elemente iz žive in nežive materije ali kombinacije obeh. Elaborati morajo vsebovati strukturne in zasaditvene načrte s podatki o izravnavah, modelih, razporeditvi nivojev ter barvnimi analizami v vseh letnih časih.

Natečaj se je pričel z razpisom 1. oktobra 2004, prijave sprejemajo do 11. novembra, do 11. decembra natečajniki lahko podajo vprašanja, elaborate bo potrebno oddati 31. januarja 2005, rezultate pa bodo predvidoma razglasili konec februarja.


Več:
>>Vrtovi Trauttmansdorf / razpis natečaja

 na vrh

Komentar
ime
email
naslov komentarja
vpisite niz iz  stolpca
 

Komentarji odražajo mnenja in stališča uporabnikov Trajekta. Možnost komentiranja je namenjena spodbujanju javne debate in odzivom na članke. Uredništvo si pridržuje pravico krajšanja komentarjev, ki presegajo 1000 znakov. Uredništvo si pridržuje pravico odstranitve komentarjev v primeru, da so žaljivi, spodbujajo kakršnokoli nestrpnost ali napeljujejo na kriminalna dejanja. Za vsebino komentarjev uredništvo ne odgovarja.

na vrh