info akcije magazine id mail english
NoviceFotoNapovednikBranjeLinkiArhiv novic
6. 10. 2004

Nagrada za krajinarje

Uredništvo
Društvo krajinskih arhitektov Slovenije je razpisalo javno zbiranje predlogov za podelitev nagrad in priznanj za dela s področja krajinske arhitekture. Razpis je bil objavljen 1. oktobra v Delu.

Društvo zbira tako predloge za priznanje za večletno aktivnost v stroki kot za pomembne dosežke na področju krajinske arhitekture v letu 2004. Predlogi morajo vsebovati opis dela, avtorje, strokovno utemeljitev predloga, bibliografijo kandidata, biografijo in bibliografijo kandidata, vkolikor je predlagan za nagrado za večletno aktivnost v stroki. Predloge v dveh izvodih je potrebno poslati do 22. 10. 2004 na naslov: Društvo krajinskih arhitektov Slovenije, Andrej Strgar, Suhadolčanova 6, 1231 Ljubljana Črnuče, s pripisom "Ne odpiraj - predlog za nagrado ali priznanje".


Več:
>>DKAS

 na vrh

Komentar
ime
email
naslov komentarja
vpisite niz iz  stolpca
 

Marko
Brez naslova, 6.10. 2004, 18:03

Ne vidim nobenega pametnega razloga, zakaj ne bi nagrade dobila Maja Simoneti - tako za delo na področju KA kot predvsem za dolgoletno izjemno strokovno delo na področju urejanja prostora v najširšem in najbolj žlahtnem smislu. Malo me le bega, da bi moral predlagatelj skupaj spraviti opis dela avtorja ter biografijo in bibliografijo kandidata. A bi kdo pomagal?

Komentarji odražajo mnenja in stališča uporabnikov Trajekta. Možnost komentiranja je namenjena spodbujanju javne debate in odzivom na članke. Uredništvo si pridržuje pravico krajšanja komentarjev, ki presegajo 1000 znakov. Uredništvo si pridržuje pravico odstranitve komentarjev v primeru, da so žaljivi, spodbujajo kakršnokoli nestrpnost ali napeljujejo na kriminalna dejanja. Za vsebino komentarjev uredništvo ne odgovarja.

na vrh