info akcije magazine id mail english
NoviceFotoNapovednikBranjeLinkiArhiv novic
20. 8. 2004

Jeseni spet Mesec oblikovanja

Uredništvo
Približuje se drugi Mesec oblikovanja, ki bo potekal med 15. oktobrom in 15. novembrom 2004. Vključeval bo kar nekaj družabno-oblikovalskih dogodkov, pri katerih bodo v ospredje postavljeni proizvajalci oblikovanih izdelkov. Ob Mesecu oblikovanja bo išel tudi Vodič po oblikovanju kot posebna izdaja revije Hiše in uradni katalog Meseca oblikovanja.

Od 25. do 27. oktobra bo na Gospodarski zbornici Slovenije potekal Gospodarsko oblikovalski forum, kjer bo na predavanjih in okroglih mizah moč dobiti vpogled v oblikovalsko problematiko doma in na tujem. Na njih bodo sodelovala podjetja z oblikovalci oz. oblikovalci s podjetniško vizijo: Iztok Prosen, Tatjana Kerčmar, Andrej Kovačič - ID:doma, Jure Miklavc in razvojni oddelek Alpine, Špela Lenarčič - art direktor Givenchy, Ivo Boscarol – Pipistrel, Alen Tibljaš – Aluminijmontal, dr. Breda Luthar, Boštjan Vuga, Asobi in drugi.

V novem hotelu Mons na Brdu bo 15. oktobra potekala podelitev nagrad. Poleg naziva Oblikovalec leta bodo letos podelili še dve dodatni priznanji. Za Interier leta in Zgodbo o uspehu leta ju bodo prejela podjetja, ki znajo oblikovanje uporabljati kot strateško orodje.

Med 18. in 22. oktobrom bodo potekale še Kontaktne Mize, kjer bodo konkretne oblikovalske probleme reševali mladi oblikovalci pod vodstvom priznanih slovenskih in tujih oblikovalcev na oblikovalskih delavnicah. K sodelovanju pri Kontaktnih Mizah pa naj bi predvsem privabili podjetja, ki iščejo oblikovalske rešitve, pa še niso zbrala dovolj poguma, da bi poiskala oblikovalca. Najboljše rešitve bodo razstavljene, objavljene in nagrajene. Na Kontaktne mize se lahko prijavite tako, da pošljete svoje kontaktne podatke na spodnji elektronski naslov.

Dodatne informacije:
Zavod Big
mesecoblikovanja-km@zavodbig.si
tel. 01/431-22-22Več:
>>Mesec oblikovanja 02.04

 na vrh

Komentar
ime
email
naslov komentarja
vpisite niz iz  stolpca
 

Komentarji odražajo mnenja in stališča uporabnikov Trajekta. Možnost komentiranja je namenjena spodbujanju javne debate in odzivom na članke. Uredništvo si pridržuje pravico krajšanja komentarjev, ki presegajo 1000 znakov. Uredništvo si pridržuje pravico odstranitve komentarjev v primeru, da so žaljivi, spodbujajo kakršnokoli nestrpnost ali napeljujejo na kriminalna dejanja. Za vsebino komentarjev uredništvo ne odgovarja.


na vrh