info akcije magazine id mail english
NoviceFotoNapovednikBranjeLinkiArhiv novic
18. 6. 2004

Szlovén építészet - Slovenska arhitektura se predstavi Madžarom

Uredništvo
Madžarski arhitekturni spletni portal Epiteszforumje včeraj pričel objavljati prispevke o sodobni slovenski arhitekturi, ki jih je v Budimpešto posredoval TrajekT.

Epiteszforum, kar bi po naše pomenilo Arhitektov forum, je največji madžarski arhitekturni webzine. Poleg dnevnih novic objavlja mesečne tematske prispevke, povezane z arhitekturo. Temo meseca maja in junija, so Madžari naslovili Evropska pričakovanja, v njej pa posebno pozornost namenjajo sosednjim državam in novim članicam Evropske unije.

Tako so se v začetku maja obrnili tudi na nas in posredovali smo jim 26 projektov slovenskih arhitektov, ki se bodo v prihodnjih tednih zvrstili v rubriki Szlovén építészet.

Madžarom se bodo tako predstavili Bevk in Perovič arhitekti, Saša Bunčić in Matevž Čelik, Dekleva Gregorič arhitekti, Demšar arhitekti, Arhitekturni studio Dolenec in Gojević, Lidija Dragišič, Elastik, Damjana Zaviršek Hudnik, Robert Mašera in Nina Goršič, Miha Kajzelj, Jurij Kobe, Lena in Tomaž Krušec, Mojca Lenart in Sandi Pirš, Aleksander Ostan in Nataša Pavlin, Jože Peterkoč, Vojteh Ravnikar, Robert Potokar, Špela Kuhar in Blaž Budja,atelje Vozlič ter Sadar Vuga arhitekti.


Več:
>>Szlovén építészet

 na vrh

Komentar
ime
email
naslov komentarja
vpisite niz iz  stolpca
 

Demšar arhitekti
Arhitekturni biro Demšar, 8.1. 2008, 16:27

Več informacij o arhitekturnem biroju Demšar lahko dobite na spletnem naslovu http://www.demsar-arhitekti.si

Komentarji odražajo mnenja in stališča uporabnikov Trajekta. Možnost komentiranja je namenjena spodbujanju javne debate in odzivom na članke. Uredništvo si pridržuje pravico krajšanja komentarjev, ki presegajo 1000 znakov. Uredništvo si pridržuje pravico odstranitve komentarjev v primeru, da so žaljivi, spodbujajo kakršnokoli nestrpnost ali napeljujejo na kriminalna dejanja. Za vsebino komentarjev uredništvo ne odgovarja.na vrh