info akcije magazine id mail english
NoviceFotoNapovednikBranjeLinkiArhiv novic
2. 6. 2004

Digitalna doba v Istri

Matevž Čelik
V Mednarodnem kulturnem centru HGM v Grožnjanu bo od 7. do 14. avgusta potekal mednarodni simpozij z arhitekturno delavnico na temo Teorija in oblikovanje v digitalni dobi. Dogodek bo posvečen spominu na Cedrica Pricea (1934-2003), priznanega britanskega arhitekta, ki je sodeloval na grožnjanski delavnici v letu 1990.

Teoretski dela simpozija bo vodil Nigel Whiteley, profesor vizualnih umetnosti z Univerze v Lancastru iz Velike Britanije, delavnico Penezič in Rogina arhitekti iz Zagreba. Na njej bodo gostovali kritiki: Dalibor Martinis, video umetnik (Zagreb), Tihomir Milovac, kustos v MSU (Zagreb), Hrvoje Njirić, arhitekt (Zagreb), Iva Körbler, likovni kritik (Zagreb), Krešimir Galović, umetnostni zgodovinar (Zagreb) in Tomaž Brate, arhitekturni teoretik (Ljubljana).

Rok za prijavo na delavnico je 15. junij 2004. Prijavite se lahko na spodaj navedenih naslovih.


Več:
>>Več o delavnici / Arhitektura.info
>>Več o delavnici / Iskon / Kultura
>>Penezič in Rogina arhitekti

Kontakt:
>>rogina@penezic-rogina.com
>>hgm-jmc@zg.htnet.hr

 na vrh

Komentar
ime
email
naslov komentarja
vpisite niz iz  stolpca
 

Komentarji odražajo mnenja in stališča uporabnikov Trajekta. Možnost komentiranja je namenjena spodbujanju javne debate in odzivom na članke. Uredništvo si pridržuje pravico krajšanja komentarjev, ki presegajo 1000 znakov. Uredništvo si pridržuje pravico odstranitve komentarjev v primeru, da so žaljivi, spodbujajo kakršnokoli nestrpnost ali napeljujejo na kriminalna dejanja. Za vsebino komentarjev uredništvo ne odgovarja.

Klikni za povečavo!


Grožnjan
na vrh