info akcije magazine id mail english
NoviceFotoNapovednikBranjeLinkiArhiv novic
17. 5. 2004

Novosti v urejanju prostora in možnosti za mednarodno sodelovanje

Uredništvo
| Ljubljana, 17. maj 2004 | Danes in jutri bo v veliki sejni dvorani Ministrstva za promet RS v 1. nadstropju na Langusovi 4 v Ljubljani potekalo strokovno srečanje z naslovom "Nove rešitve na področju načrtovanja prostorskega razvoja", ki ga organizira Ministrstvo za okolje, prostor in energijo, Urad za prostorski razvoj.
Srečanje je namenjeno predstavitvi novih sistemskih rešitev ter izkušenj iz mednarodnega sodelovanja na področju prostorskega razvoja, prostorskim načrtovalcem in strokovnjakom iz območja bivših jugoslovanskih republik.

Istočasno je to priložnost za opredelitev skupnih interesov in prioritetnih aktivnosti ter možnost za navezavo stikov za sodelovanje v skupnih mednarodnih projektih.


Več:
>>Program (*.doc)

 na vrh

Komentar
ime
email
naslov komentarja
vpisite niz iz  stolpca
 

Komentarji odražajo mnenja in stališča uporabnikov Trajekta. Možnost komentiranja je namenjena spodbujanju javne debate in odzivom na članke. Uredništvo si pridržuje pravico krajšanja komentarjev, ki presegajo 1000 znakov. Uredništvo si pridržuje pravico odstranitve komentarjev v primeru, da so žaljivi, spodbujajo kakršnokoli nestrpnost ali napeljujejo na kriminalna dejanja. Za vsebino komentarjev uredništvo ne odgovarja.

na vrh