info akcije magazine id mail english
NoviceFotoNapovednikBranjeLinkiArhiv novic
14. 4. 2004

World Habitat Awards

Uredništvo
Te dni je bila razpisana letošnja nagrada World Habitat Awards, ki jo podeljuje fundacija Building and Social Housing Foundation. Fundacija je nagrado pričela podeljevati leta že leta 1985 kot prispevek k mednarodnemu letu zavetišč za brezdomce, ki so ga razglasili Združeni narodi.

Nagrado fundacija podeljuje vsako leto projektom za naselja, ki predstavljajo praktične in inovativne rešitve v okviru trenutnih stanovanjskih potreb in probelmov tako v razvitih kot nerazvitih državah.

Vsako leto ob svetovnem dnevu habitatov podelijo dve nagradi, ki znašata vsaka po 10.000 britanskih funtov. Projekte za nagrado je potrebno prijaviti do 1. junija 2004.

Več podatkov o prijavi najdete na spodnjih spletnih straneh.


Več:
>>Building and Social Housing Foundation
>>Hotel Prince George / Nagrajeni projekt 2002

 na vrh

Komentar
ime
email
naslov komentarja
vpisite niz iz  stolpca
 

Komentarji odražajo mnenja in stališča uporabnikov Trajekta. Možnost komentiranja je namenjena spodbujanju javne debate in odzivom na članke. Uredništvo si pridržuje pravico krajšanja komentarjev, ki presegajo 1000 znakov. Uredništvo si pridržuje pravico odstranitve komentarjev v primeru, da so žaljivi, spodbujajo kakršnokoli nestrpnost ali napeljujejo na kriminalna dejanja. Za vsebino komentarjev uredništvo ne odgovarja.


Nagrada 2002: Projekt prenove hotela Prince George v New Yorku uspešno govori kako odslužene zgradbe prenoviti dostopno nastanitev za delavce z nizkimi dohodki in brezdomce.


Nagrada 2002: Kmetijski zdravstveni in okoljski program (RHEP) v mestu Orissa v Indiji uspešno vključuje skupnost v trajnostno načrtovanje infrastrukture in stanovanj v njihovem okolju za razumno ceno.

na vrh