info akcije magazine id mail english
NoviceFotoNapovednikBranjeLinkiArhiv novic
22. 7. 2008

Poletni detajl

Matevž Čelik


 na vrh

Komentar
ime
email
naslov komentarja
vpisite niz iz  stolpca
 

alen
palčki, 22.7. 2008, 14:15

kje so palčki?

jaz
Brez naslova, 22.7. 2008, 16:29

novo Polje

Matej
personalizacija, 23.7. 2008, 09:31

Fotografija kaze, da je vidiku ''personalizacije bivalnega okolja'' posvecene premalo pozornosti. Vprasanje za nacrtovalce: kako in v kaksni meri znotraj reguliranega sistema zagotovljati moznosti, da uporabniki sami dooblikujejo/spreminjajo svoje bivalno okolje?
Lep pozdrav!


tobi
men je ..., 23.7. 2008, 22:12

morm rečt, da so men zazelenitve in rože na fasadi všeč ograja pa je pregrob oblikovalski poseg, če ne druga gre za poseg v tehnični detajl zunanje ureditve. Momen je ...rda pa je problem drugje, v sterilni podobi sodobne arhitekture, kjer pa tudi za razne detajle zunanje ureditve seveda pri investiciji zmanjka financ. Če že investitor in projektant gresta z ramo ob rami špartanske askeze je težko pričakovati, da navadni smrtniki ne bi hoteli nekoliko poromantizirati. Pazite se pinky flamingotov.

lojzka
o pišuka, 27.7. 2008, 11:23

naj nekdo vendar odstrani vsaj zeleno ograjico!!! magari ponoči.

JFK
Jaooo... :-), 1.8. 2008, 16:40

Jah kaj bi človek rekel ob tem?

Kaj pa otrok ve kaj je 1 tona, kaj pa gospodinja ve kaj je estetika...no, ne spomnim se trenutno ničesar pametnejšega...dah...

SUPER primer ter neprecenljiv vir za debate na temo:"Zakaj sploh potrebujemo arhitekte ter oblikovalce..."


Komentarji odražajo mnenja in stališča uporabnikov Trajekta. Možnost komentiranja je namenjena spodbujanju javne debate in odzivom na članke. Uredništvo si pridržuje pravico krajšanja komentarjev, ki presegajo 1000 znakov. Uredništvo si pridržuje pravico odstranitve komentarjev v primeru, da so žaljivi, spodbujajo kakršnokoli nestrpnost ali napeljujejo na kriminalna dejanja. Za vsebino komentarjev uredništvo ne odgovarja.
Foto: Matevž Čelik

Novo Polje, julij 2007

na vrh