info akcije magazine id mail english
NoviceFotoNapovednikBranjeLinkiArhiv novic
3. 12. 2004

Mestni park

Maša Šorn


 na vrh

Komentar
ime
email
naslov komentarja
vpisite niz iz  stolpca
 

Borut Kos
Tudi to se dogaja, 4.12. 2004, 01:09

Lep pozdrav.
Res je lep pogled na sliko, na kateri si množica mladih ljudi zna vzeti čas za druženje.Pri tem hitrem tempu življenja, sem se začudil, da je to sploh mogoče.Najbolj pa me preseneča, da ni prisoten alkohol in da se ne uničuje (onesnažuje)okolica.Človek bi rekel,da se preliva kultura,narava in družba. Očitno se da narediti prijetno, tudi na drugačen način.Zelo pohvalno.Lahko bi se naredilo iz slike tudi kakšen džambo plakat.Dejansko slika izraža nekakšen spokoj,mir in izseva nekakšno brezkrbnost.Daleč od resnice, današnjega življenja. Ozadje slike je nekakšen podaljšek te idile in je hkrati tudi nekakšna nadgradnja vsega, kar izžareva množica.
Zato ga.Maša Šorn pohvalno,očitno se tudi s fotoaparatom da prenesti pozitivna energija na nas bralce. Če je bil to vaš namen,vam je to tudi uspelo.Kaže, da ste našli Raj na Zemlji!
Lepo pozdravljeni!
Borut Kos


luka kotnik
KJE SI LJUBLJANA?, 25.3. 2005, 21:35

Kdaj se bodo Slovencem in njihovi politiki in stroki razjasnila vremena, da začnejo KONČNO nekaj delati s svojim prostorom, v katerem živijo?!?!? Kdaj bo čas, da končno zgradimo nekaj novega, nekaj, kar si mala, perspektivna nacija zasluži???
Novi NUK, Plečnikov parlament, Palača predsednika republike, park v centru mesta Ljubljana, umetni otok, svetovno arhitekturno čudo, ???

lp


Lovro Košenina
Kongrsc, 26.6. 2006, 16:53

Sej mamo to tud v Ljubljani, če bi se mal potrudu in primerno slikov Kongresni trg na lep sončen dan, bi blo še bolš - mir, spokojnost in brezskrbnost sredi mestnega vrveža!

igor
hmm..., 1.3. 2007, 11:33

...plečnikov parlament, Palača predsednika republike, park v centru mesta Ljubljana, umetni otok, svetovno arhitekturno čudo?

Bomo potem bolj prepoznavni? Ali pa se bomo lazje prepustili pozitivni energiji in takole brezskrbno uzivali?
Še vedno upam, da je bila to šala..

Lepa fotka.


Komentarji odražajo mnenja in stališča uporabnikov Trajekta. Možnost komentiranja je namenjena spodbujanju javne debate in odzivom na članke. Uredništvo si pridržuje pravico krajšanja komentarjev, ki presegajo 1000 znakov. Uredništvo si pridržuje pravico odstranitve komentarjev v primeru, da so žaljivi, spodbujajo kakršnokoli nestrpnost ali napeljujejo na kriminalna dejanja. Za vsebino komentarjev uredništvo ne odgovarja.
Foto: Maša Šorn

Edinburgh, junij 2004

na vrh